Ballina RAJONI Gjermania me zemër të madhe, ndihmon Kosovën me miliona euro

Gjermania me zemër të madhe, ndihmon Kosovën me miliona euro

SHPËRNDAJE

Shteti gjerman, për krizën pandemike që ka përfshirë globin në tërësi, shtrinë dorën dhe ndihmon Kosovën me donaciona për arsim dhe bujqësi, transmeton “MekuliPress”.

Ky donacion, ka ardhë si ndihmë për t’u përballuar më lehtë kriza e pandemisë së krijuar nga virusi-Covid 19.

“Qeveria e Kosovës ka pranuar donacion nga Gjermania prej 7.000.000€ (shtatë milionë euro) për arsim dhe 6.500.000€ (gjashtë milionë e pesëqind mijë euro) për Bujqësi”.