Ballina Aktuale Konkurs Publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve në fushën e...

Konkurs Publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve në fushën e kulturës

SHPËRNDAJE

Komisioni për vlerësimin e programeve dhe projekteve në fushën e kulturës i komunës së Bujanocit në seancën e mbajtur më 25.02.2021 shpallë Konkurs Publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve në fushën e kulturës me seli në teritorin e Komunës së Bujanocit për vitin 2021.