Ballina Aktuale Komuna e Bujanocit thirrje qytetarëve për vaksinim

Komuna e Bujanocit thirrje qytetarëve për vaksinim

SHPËRNDAJE

Qeveria e Republikës së Serbisë ka siguruar vakcina të mjaftueshme Pfizer dhe Sputnik V për imunizimin e qytetarëve pa caktuar paraprakisht termin, dhe apelohen të gjithë qytetarët që në numër sa më të madh të fillojnë të vakcionohen.

Në të njejtën kohë, apelohen edhe të gjitha ndërmarrjet publike, institucionet dhe organizatat tjera në komunën e Bujanocit që në kuadër të organizatave të veta të organizojnë grupe të të punësuarëve për vakcinim, por edhe qytetarë tjerë të moshës madhore.

E rëndësisë së veçantë është edhe informimi nga mediat lokale dhe Shtëpia e Shëndetit që të apelojnë qytetarët të vakcionohen për imunizim, duke mos harruar të cekin se vakcinimi do të vazhdojë edhe gjatë vikendit (e shtunë, e diel).