Ballina SHËNDETI Pesë gabimet e makijazhit që ju plakin dhe sëmurin

Pesë gabimet e makijazhit që ju plakin dhe sëmurin

SHPËRNDAJE

Makijazhi është shumë i rëndësishëm për çdo femër dhe është pjesë e rutinës së përditshme. Por nëse ju nuk tregoheni e kujdesshme, grimi mund të kthehet në burim sëmundjeje apo edhe t’ju dëmtojë e të plakë lëkurën.

Më poshtë po i listojmë gabimet kryesore që bëjnë femrat me makijazhin, duke ju ndihmuar ti parandaloni dhe eliminoni këto gabime.

1. E ndani grimin tuaj me mikeshën tuaj apo bëni makijazh në qendrat estetike dhe floktari