Ballina RAJONI Rritje e re e çmimit të benzinave në Maqedoninë e Veriut

Rritje e re e çmimit të benzinave në Maqedoninë e Veriut

SHPËRNDAJE

Çmimi i benzinës do të rritet për 1,5 denarë, gjegjësisht 1 denar për litër, derisa çmimi i dizelit do të ulet për 0,5 denarë. Këtë vendim e ka sjell sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Sipas vendimit të publikuar, nga mesnata në litër EUROSUPER 95 do të shitet për 1,5 denarë më shtrenjtë dhe do të kushtojë 66 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 çmimi i të cilit rritet për 1 denar, nga mesnata do të kushtojë 67,5 denarë për litër.

Dizeli mbeten sërish më i liri duke rënë për gjysmë denari dhe nga mesnata do të kushtojë 60,5 denarë për litër.