Ballina Aktuale E moshuara nga fshati Nesalcë që u dyshua për koronavirus rezultatet dolën...

E moshuara nga fshati Nesalcë që u dyshua për koronavirus rezultatet dolën negativ

SHPËRNDAJE

Në mëngjesin e sotëm një e moshuar (F 74) nga fshati Nasalcë i komunës së Bujanocit me urgjenc nga Bujanoci u dërgua në repartin infektiv të Vranjes.

Doktorët së pari dyshuan për Koronavirus dhe e dërguan me urgjenc në Nish për t’i bërë analizat për COVID-19.

Pra, fatmirësisht e moshuara doli se ishte negativ dhe se ende në Komunat Bujanoc e Preshevë nuk asnjë të infektuar me koronavirus.