Ballina Aktuale Komuna e Bujanocit fillon me dezinfektimit e hapsirave të Administratës komunale –...

Komuna e Bujanocit fillon me dezinfektimit e hapsirave të Administratës komunale – kërkon që edhe bizneset private të i marrin këto masa

SHPËRNDAJE

Komuna e Bujanocit, rrespektivisht Administrata komunale, që sot ka filluar me aplikimin e dezinfektimit të të gjitha hapësirave të objektit e veçmas në hyrje/dalje të godinës së komunës.

Përmes një postimi në facebook, Komuna e Bujanocit ka njoftuar se dezifektimi i objekteve po bëhet edhe nëpër ndërmarrjet publike, derisa është kërkuar që edhe ndërmarrjet private t’i ndërmarrin këto masa.

Në vijim po ua paraqesim në origjinalitet njoftimin e Komunës së Bujanocit:

Shto kujdesin dhe ule panikun

Sipas rekomandimeve, po bëhet dezinfektimi i hyrjeve/daljeve dhe hapësirave brenda dhe jashtë objektit të Administratës komunale.

Të njejtën po e bëjnë edhe institucionet tjera publike.
Gjithashtu, të njejtën duhet ta bëjnë edhe ndërmarrjet private.

Lani duart , dezinfektoni hyrjet, dorezat e dyerve.

Mos prekni .

Rrini në shtëpi me më të dashurit tuaj .