Ballina Aktuale Kryetari i KKSH takohet me drejtorët e Shkollave Shqipe

Kryetari i KKSH takohet me drejtorët e Shkollave Shqipe

SHPËRNDAJE

Bashkëbisedim përmbajtësor e informues për të gjitha sfidat e përbashkëta në procesin edukativo-arsimor.

Sot, në Këshillin Kombëtar Shqiptar bashkë me kryetaren e Komisionit për Arsim, znj. Flora Hida, u mirëpritën drejtorët e shkollave shqipe.

Theks i veçantë iu kushtua mungesës së teksteve mësimore në gjuhën shqipe, digjitalizimi i shkollave si dhe mundësitë për tejkalimin e pengesave për një proces normal shkollimi.