Ballina Aktuale Shqiprim Musliu kandidat për kryetar të Komunës së Bujanocit dhe bartës i...

Shqiprim Musliu kandidat për kryetar të Komunës së Bujanocit dhe bartës i listës së Lëvizjes së Progresit Demokratik

SHPËRNDAJE

Të mbështetur në vullnetin e gjithë nëndegëve, si dhe të gjitha organeve të LPD-së, ku të cilët unanimisht kanë propozuar z.Shqiprim Musliun kandidat për kryetar të Komunës së Bujanocit si dhe bartës liste të LPD-së për zgjedhjet komunale të 26 prillit.

Dhe në mbledhjen e kryesisë së përgjithshme të LPD-së me vullnet të plotë dhe me mbështetje gjithëpërfshirëse z.Shqiprim Musliu ka marrë kandidaturën për kryetar të Komunës së Bujanocit.

LPD-ja si forcë politike e vetme e palëkundur në parimet dhe objektivat e programit të saj, si dhe të mbështetur në misionin e saj dhe që ka lindur nga betejat në luftë në beteja për paqen, zgjedhjet e 26 prillit i sheh si një mundësi e vendosjes së një standardi të ri në jetën politike në vendin tonë. Dhe ky synim do të arrihet me vizionin e kryetarit të LPD-së z.Shqiprim Musliu për qeverisjen e Komunës së Bujanocit në mandatin 2020-2024