Ballina Aktuale Sh.F. “Muharrem Kadriu” në Tërrnoc ka filluar regjistrimin e fëmijëve në klasën...

Sh.F. “Muharrem Kadriu” në Tërrnoc ka filluar regjistrimin e fëmijëve në klasën e parë në mënyrë elektornike

SHPËRNDAJE

Shkolla fillore “Muharrem Kadriu” me anë të një njoftimi në profilin e saj në facebook ka njoftuar se që nga sod ka filluar regjistrimi i fëmive në mënyrë elektronike.

Postimi i plot:

Njoftim nga SH.F.”Muharrem Kadriu” në Tërrnovc

Shkolla fillore “Muharrem Kadriu ” në Tërrnovc komuna e Bujanocit, njofton të gjithë prindërit se nga data 01 Prill 2020 (ditë e mërkurë) fillon aplikimi për regjistrimin e fëmijëve për klasën e parë për vitin shkollor 2020-2021.

Për shkak të Situatës së Jashtëzakonshme në vend, rajon dhe botë nga Covid 19, këtë vit, aplikimi do të bëhet në mënyrë elektronike.

Informacionet që kërkohen për aplikim nga prindërit për fëmijët e tyre janë si më poshtë:

Emër mbiemër i fëmijës

Emrat e dy prindërve

Data dhe vendi i lindjes së fëmijës

Numëri Personal i fëmijës (JMBG)

Numëri telefonit të njërit prindë

Të drejt aplikimi për regjistrim kanë të gjithë fëmijët e lindur nga 01.03.2013 deri 28.02.2014.

Për informata më të hollësishme mund të kontaktoni me pedagogun e shkollës Bajramali Fejzullahu në numrin e telefonit: +381 63 7760894