Ballina Aktuale Sod është bër dezinfektimi nëpër rrugët, hyrjet e objekteve banesore, dhe institucionet...

Sod është bër dezinfektimi nëpër rrugët, hyrjet e objekteve banesore, dhe institucionet e qytetit të Bujanocit (FOTO)

SHPËRNDAJE

Me urdhër të kryetarit të komunës së Bujanocit, njëherit Komandantit të shtabit për situata të jashtëzakonshme, Shaip Kamberi, Stacioni i Veterinarisë së Bujanocit po bënë dezinfektimin e vendeve më të frekuentuara nga qytetarët.

Për sot, po bëhet dezinfektimi i:

të gjitha hyrjeve dhe korridoreve të objekteve banesore në qendër të qytetit

sheshit të qytetit dhe sheshit të ri

trotuarëve nga hyrja e qytetit deri tek ambulanta e qytetit

trotuarëve në rrugën e Kosovës

Këshillit Kombëtarë Shqiptarë

Shtëpisë së kulturës

Hapësirave të SH.M. ” Sezai Surroi” në të cilat po bëhet inçizimi i orëve për mësimin online

Ditëve në vijim, Komuna e Bujanocit do të dezinfektojë edhe hapsirat tjera të domosdoshme në mënyrë që të vazhdojë me përpjekjet për të parandaluar rrezikun nga virusi COVID19.