Ballina Aktuale Shoqatën Kulturore „Dituria“ shpërndan miell donacion nga fondacioni „FIRDEVS“ i hoxhë Elvis...

Shoqatën Kulturore „Dituria“ shpërndan miell donacion nga fondacioni „FIRDEVS“ i hoxhë Elvis Naçit

SHPËRNDAJE

Kryetari i Shoqatës Kulturore „Dituria“ Nexhmedin Ademi ka njoftuar se sot po bëhet shpërndarja e miellit në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, donacion nga fondacioni „FIRDEVS“ i hoxhë Elvis Naçit në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore „Dituria“ raporton rtvpresheva.com

Me Bismil – lah.
Sot filluam me shperndarjen e miellit donacion nga fondacioni „FIRDEVS“ i hoxhë Elvis Naçit në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore „Dituria“. Donacioni kap sasinë prej 50 ton miell (pesëdhjet mijë kilogram miell).
Ndihma është kontribut në kuadër të aksionit ndihmë: „Shqiptarët për shqiptarët“.
Në emër të qytetarëve të Luginës faliminderit për solidaritetin e treguar nga fondacioni „FIRDEVS“, në këtë situat të vështirë.
LUGINA NUK HARRON
Distribuimi do të bëhet në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.
Faliminderit gjithë aktivistëve për mobilizimin.
Faliminderit firmës Keramike të pronarit Samet Fejzullahut nga fsh. Cortoticë për ndihmën e ofruar.
Faliminderit bashkëpunëtorëve që po na mbështetin në realizimin e këtij aktiviteti madhor.
Së bashku ia dalim…. thuhet në njoftimin e Nexhedin Ademit, kryetar i shoqatës „Dituria“