Ballina RAJONI Hapen kufijtë për shtetasit e huaj të cilët do kalojnë transit në...

Hapen kufijtë për shtetasit e huaj të cilët do kalojnë transit në territorin e Maqedoninë së Veriut

SHPËRNDAJE

Qeveria maqedonase në mbledhjen e mbrëmshme ka marrë vendim për hapjen e pikave kufitare për shtetasit nga vendet e rajonit dhe më gjerë.

Do të hapen vendkalimet: Tabanovc, Deve Bair,Bogorodicë, Qafë Thanë, Bllacë dhe Aeroporti i Shkupit.

Në hyrje shtetasit e huaj duhet të tregojnë përmes deklaratës me shkrim se ku shkojnë dhe nuk guxojnë të qëndrojnë më shumë se 5 orë. Gjithashtu ndalohet dalja nga autostrada apo rruga lokale përveç adresës që jep në deklaratë./Alsat