Ballina Aktuale Ndërmarjet publike të Komunës së Bujanocit me udheheqësi të re

Ndërmarjet publike të Komunës së Bujanocit me udheheqësi të re

SHPËRNDAJE

Në seancën e IV të Kuvendit Komunal të Bujanocit e mbajtur ditën e sotme, kshilltarët shqiptar njëzërit votuan edhe pikat që kishin të bëjnë me shkarkimet dhe emrimet e drejtorëve të ndërmarjeve publike si në vijim:

Nga qendra sportive “Rinia” u shkarkua Drejtori i deritanishëm Zoran Spasiq ndërsa si ushtrues detyre u emrua ish-deputeti popullorë Fatmir Hasani.

Në shtëpinë e kulturës u shkarkua drejtori i deritanishëm Jetmir Ismaili ndërsa si ushtrues detyre u emrua Granit Sadriu.

Në barnatoren e qytetit u shkarkua drejtori Basri Fejzullahu ndërsa u emrua Naser Asani.

Në Bibliotekën “14 Nëntori” u shkarkua drejtoresha Lidia Trajkoviq, ku në vend të sajë u emrua Ekrem Xhemaili.

Si dhe Agjensioni turistik nga Ahmet Kadriu si ishte deri më sot ky drejtorat në udhëheqje i kalon Shuajb Nezirit.

Gjithashtu në këtë seanc u miratuan edhe pikat tjera që kishin të bëjnë me shkarkimin dhe emrimin e antarëve të kshillit të disa shkollave në Komunën e Bujanocit