Ballina Aktuale Për qytetarët e komunës së Preshevës çdo ditë e më shumë lehtësime...

Për qytetarët e komunës së Preshevës çdo ditë e më shumë lehtësime qarkullimi

SHPËRNDAJE

Fillojnë punimet në rregullimin e rrugës Abdulla Krashnica.

Kanë filluar punimet në rregullimin e rrugës Abdulla Krashnica në Preshevë.

Kjo rrugë është mjaft e frekuentuar dhe është si një arterje që lidhet me rrugën e Vranjës dhe që vazhdon për fshatin Rahovicë.

Gjithashtu në bashkëpunim me komunitetin rruga po zgjerohet në disa vende me qëllim që qarkullimi të jetë sa më efikas dhe automjetet të kenë hapsirë më të madhe gjatë lëvizjes.

Asfalltimi pritet të bëhet ditëve në vijim dhe gjatësia e saj është afër 250m.