Ballina Aktuale Amar Iseni nga Bujanoci, me talent të veçantë

Amar Iseni nga Bujanoci, me talent të veçantë

SHPËRNDAJE

Nxënësi i Shkolles Fillore “Naim Frasheri” në Bujanoc, përveç talentit të tij me mësimet e shkollës, ai së fundmi ka spikatur me krijimin e një loje kompjuterike të quajtur “TimeZoid”.

Amari është në klasë të shtatë, ndërsa shpjegimin e lojës e bënë në mënyrë perfekte duke treguar se e njeh dhe gjuhën angleze shumë mirë.

Shkolla fillore “Naim Frasheri” në Bujanoc i uron shumë suksese Amarit dhe shendet!

Ndjehemi krenar per Amarin.