Ballina Aktuale Përkujtohen dëshmorët e UÇPMB-së Sherif Jonuzi dhe Enver Bajrami

Përkujtohen dëshmorët e UÇPMB-së Sherif Jonuzi dhe Enver Bajrami

SHPËRNDAJE

Njëzet e një vite nga flijimi i dëshmorëve të UÇPMB-së Sherif Jonuzi dhe Enver Bajrami

Flijimi i Sherifit dhe Enverit, sot e si në atë kohë, na e përkujton vlerën dhe çmimin e lirisë, që këta dy burra të mëdhenj jetën e tyre e ofruan në këmbim të çlirimit të atdheut e bashkimin e tij. Dhe pikërisht ky moment na e dëshmon se dëshmorët janë faqja më me vlerë e historisë sonë kombëtare. Dëshmorët dhe çlirimtarët janë forca që i dha këtij vendi për një jetë më të mirë në këtë tokë. Sot këtë liri po e gëzojmë falë kontributit të tyre dhe gjakut të tyre.

Ne me krenari e përkushtim do ta jetësojmë amanetin dhe misionin e tyre për liri e çlirim.

Lavdi për Sherifin e Enverin, Lavdi për gjithë dëshmorët e atdheut