Ballina LUGINA Thirje per studentet dhe nxenesit e Lugines

Thirje per studentet dhe nxenesit e Lugines

SHPËRNDAJE

Ditën e hënë KKSH do të hapë thirrjen për bursë për të gjithë studentët e Luginës së Preshevës si dhe do të hapet thirrja për ndihmë të njëhershme financiare për nxënësit pa asnjë prind ose vetëm me një prind(prindi/ërit i/e të cilëve kanë vdekur) dhe familjet me 3 ose më shumë fëmijë në procesin edukativo-arsimor ( enti parashkollorë, shkollat fillore dhe të mesme).Për çdo pyetje rreth këtyre thirrjeve mund të telefononi ose shkruani në këtë numër të telefonit +381 63 1408 945.