Ballina Aktuale Kryetari i KNSH, Ragmi Mustafa, takoi kryetarin e Komunës së Vitisë, Sokol...

Kryetari i KNSH, Ragmi Mustafa, takoi kryetarin e Komunës së Vitisë, Sokol Halitin

SHPËRNDAJE

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa, takoi kryetarin e Komunës së Vitisë, Sokol Halitin

Detajet nga ky takim Ragmi Mustafa i ka paraqitur në rrjetin e tij social Facebook.

“Isha i nderuar me mikëpritjen e dekorimin nga kryetari shumë i përkushtuar i komunës së Vitisë, Sokol Haliti.

Gjithashtu, energjia, entuziazmi dhe angazhimin e jashtëzakonshëm të veprimtarit Tahir Shabani që është i pamohueshëm në shqyrtimin e mundësive dhe mënyrave të bashkëpunimit.

Ndërlidhja dhe bashkëpunimi shtron shtratin e realizimit të aspiratave tona të përbashkëta” ka shkruar Mustafa.