Ballina TEKNOLOGJI Nuk dëshironi që të tjerët të dinë se jeni online në Instagram?...

Nuk dëshironi që të tjerët të dinë se jeni online në Instagram? Ja se si ta ç’aktivizoni

SHPËRNDAJE

Kjo është një veçori aspak për tu përgëzuar. Mbase ju dëshironi që të qëndroni online por të mos i përgjigjeni askujt.

Rrjetet social çdo ditë e një gjejnë një mënyrë për të kompromentuar privatësinë tuaj.

Ishte radha e Instagram me një funksionalitet që shkaktoi jo pak kritika. Llogaritë që ju ndiqni dhe keni komunikuar me ta mund të shohin se kur keni qenë online për herë të fundit.

Kjo është një veçori aspak për tu përgëzuar. Mbase ju dëshironi që të qëndroni online por të mos i përgjigjeni askujt.