Ballina Aktuale Ekspozitë me rastin e 7 marsit ditës së Mësuesit

Ekspozitë me rastin e 7 marsit ditës së Mësuesit

SHPËRNDAJE

Me rastin e 7 marsit ditës së Mësuesit, nxënësit e shkollës së mesme ”Sezai Surroi” do të organizojnë një ekspozitë në ambientet e Shtëpisë së Kulturës dhe Shkollës së mesme ”Sezai Surroi” në Bujanoc.

Më poshtë ju paraqesim lajmërimin e publikuar në faqën zyrtare të SH.M ”Sezai Surroi” në Facebook:

“Me rastin e “7 Marsit”, ditës së Mësuesit në Shtëpinë e Kulturës do të hapet ekspozitë për nderë të kësaj ngjarje të rëndësishme arsimore dhe kulturore të popullit shqiptar.

Evenimenti i organizuar nga nxënësit e shkollës sonë  do të hapet  në ora 10.00-12.00 , ditën e enjte më 07.03.2019

Në shkollë nga ora 13.00-14.00“ thuhet në lajmërimin e publikuar nga SH.M ”Sezai Surroi”