Ballina BOTA Kërcënim me bombë në selinë e BE-së në Bruksel

Kërcënim me bombë në selinë e BE-së në Bruksel

SHPËRNDAJE

Zëdhënësja e policisë së Brukselit Ilse Van de Kire tha se kërcënimi ishte bërë përmes telefonit në një zyrë konsultimi të lidhur me Komisionin Evropian.

Përafërsisht 40 vetë u evakuan nga një ndërtesë pranë selisë së Bashkimit Evropian në Bruksel pasi kompania e lidhur me BE-në ishte kërcënuar me bombë.

Zëdhënësja e policisë Ilse Van de Kire tha se kërcënimi u dërgua me telefon në një zyrë konsultimi të lidhur me Komisionin Evropian, duke theksuar se kërcënimi është kuptuar seriozisht.

Agjencia e lajmeve “AP” njofton se pjesët e caktuara të rrugëve janë të mbyllura dhe se policia po përdorë qen të trajnuar për të gjurmuar mjetin shpërthyes.