Ballina Aktuale Kryetari i LPD-së, Shqiprim Musliu, u takua me diplomatin Valdet Sadikun.

Kryetari i LPD-së, Shqiprim Musliu, u takua me diplomatin Valdet Sadikun.

SHPËRNDAJE

Gjatë ditës së sotme në Prishtinë, kryetari i LPD-së, Shqiprim Musliu, u takua me drejtorin e pergjithëshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës Valdet Sadikun.

“Gjatë ditës së sotme u takova me z.Valdet Sadikun, ish zyrtar ndërlidhës i Zyrës së Kosovës në Beograd, tani drejtor i pergjithëshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës.

Me z.Sadikun, bashkëbiseduam dhe zbërthyem mundësit për realizimin e disa projekteve konkrete, projekte të rëndësishme për shqiptarët e Luginës së Preshevës, për të cilat do të njoftoheni ditëve në vijim” ka shkruar Musliu në profilin e tij në Facebook pas takimit.