Ballina Aktuale Shfaqja nga Tirana rrëmben dy çmimet kryesore të festivalit “Ditët e komedisë...

Shfaqja nga Tirana rrëmben dy çmimet kryesore të festivalit “Ditët e komedisë Shqiptare”

SHPËRNDAJE

Ka përfunduar mbrëm edicioni i 15 i festivalit të komedisë në Preshevë, ku për 5 net rresht publiku kishte rastin ti shoh 5 komedi të shkëlqyeshme nga teatro si Tirana, Ferizai, Gjilani e Kumanova dhe Presheva të cilët jo vetëm publikut që i dhuruan momente të bukura por njëkohsisht edhe qytetit të Preshevës i dhan atmosfer festive. Ndërkaq mbrëm në natën finale pas përfundimit të shfaqjes nga teatri i Tiranës juria profesionale e përbërë nga 3 antarë konkretisht dy aktor e një regjisorë zbuloi edhe vlersimin se kujt i takuan cmimet e edicionit të 15 të festivalit Ditët e komedisë Shqiptare.

Ne mesin e 7 cmimeve sa ishin gjithsej Ishte shfaqja “Nuk flas nuk dëgjoj e nuk shoh” ajo që rrëmbeu cmimet kryesore apo shfaqja më e mirë dhe regjia më e mirë e këtij festivali ndërsa cmimin special e mori shfaqja “As andej As këndej” nga teatri i Kumanovës,cmimet aktori dhe aktorja më e mirë e morën Kushtrim Qerimi dhe Tringa Hasani nga Gjilani.

Drejtori i këtij institucioni kultoror Valon Nuhiu përmbylli edicionin e 15 të këtij festivali duke falemnderuar për bashkpunim të gjitha teatrot dhe jurin e cila bëri punën e vet në mënyr profesionale ndërsa kolegët dhe puntorët e shtepisë së kulturës për bashkpunimin në realizimin e këtij evenimenti kulturorë.