Ballina MAGAZINË Dj Chamajka sjellë një frymë më ndryshe në muzikë

Dj Chamajka sjellë një frymë më ndryshe në muzikë

SHPËRNDAJE

Arian Kuka apo si njihet Dj Chamajka, i cili vjen nga Vitia, si një Dj i Muzikës House mash Up, po sjellë një frymë më ndryshe nga ato që janë dëgjuar deri më tash. Ariani punen Dj thotë se e ka si hobi. Ai është i pasionuar pas muzikës House, për të cilën shpenzon shumë kohë. Ai ka lansuar tanimë Deep House dhe premton qe sa më shpejt do të lansojë edhe një suumer hit, ku do te vie me nje superbashkpunim me Acoustic sound Production .