Ballina Aktuale Organizohet koncert nga SHKA Presheva

Organizohet koncert nga SHKA Presheva

SHPËRNDAJE

Në patronatin e kryetarit të komunës së Preshevës në Shtëpinë e Kulturës Abdulla Krashnica organizohet koncert ku do të performojnë Shoqëria Kulturore Artistike PRESHEVA.

Koncerti mbahet më datë 29 Janar 2020 në ora 19.00 ku hyrja është pa pagesë.

Në kuadër të këtijë koncerti do të ketë prezantim të këngëve të mirëfillta popullore nga këngëtarët e Shoqërisë Kulturore Artistike PRESHEVA.

Artisti, këngëtari, intrumentisti në skenë pa publik është i vetëm.

Publiku na mban gjallë për të punuar dhe vepruar më tutje kanë thënë kështu në studion e portalit preshevacom drejtuesit e Shoqërisë Kulturore Artistike PRESHEVA, Bashkim Halimi dhe Skender Halimi.

Drejtuesit e SHKA PRESHEVA ftojnë qytetarët të vinë nesër në koncert dhe të përcjellin performacën e këngëtarëve preshevarë./presheva.com/