Ballina Aktuale Nënshkruhet marrëveshja për binjakzimin e komunave nga Shaip Kamberi në Pejë

Nënshkruhet marrëveshja për binjakzimin e komunave nga Shaip Kamberi në Pejë

SHPËRNDAJE

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi me bashkëpunëtorë po merrë pjesë në shënimin e 12-të vjetorit të pavarësisë së Kosovës, në qytetin e Pejës

Përveç shënimit të pavarësisë së Kosovës, vizita e kryetarit të Bujanocit në Pejë po i kontribuon edhe thellimit të bashkëpunimit në mes të Komunës së Bujanocit, dhe asaj të Pejës, krahas bashkëpunimit të shkëlqyeshëm 18 vjeçar të qyteteve shqiptare nga trevat e ndryshme, si Bujanoci, Peja, Ulqini, Durrësi dhe Tetova.

“Me kryetarin e Pejës, nënkryetaren e Ulqinit dhe kryetarin e Kuvendit të Tetovës, u nënshkrua nisma për binjakëzimin e komunave tona. Pjesë e kësaj nisme do të bëhet edhe Durrësi dhe Zara (Kroaci) në mënyrë që përfundimisht të institucionalizohet bashkëpunimi tradicional” – ka njoftuar kryetari Kamberi nëpërmjet një postimi në Facebook.