Ballina Aktuale Sanimi i gropave në Komunën e Bujanocit

Sanimi i gropave në Komunën e Bujanocit

SHPËRNDAJE

Komuna e Bujanocit, ditë më parë, ka nënshkruar kontratën me Kompaninë Saba Bellça për sanimin e gropave nëpër rrugët e Komunës së Bujanocit. Departamenti për investime dhe zhvillim i Komunës së Bujanocit fton të gjithë qytetarët, banorë të lagjeve e vendbanimeve të ndryshme, të raportojnë për gjendjen në rrugët e tyre. Kjo nismë ka për qëllim githëpërfshirjen dhe sanimin e të gjithë gropave në territor të komunës. Thuhet kështu ne faqen zyrtare të Komunës së Bujanocit.