Ballina Aktuale Naser Asani emrohet ushtrues detyre në Barnatoren e qytetit

Naser Asani emrohet ushtrues detyre në Barnatoren e qytetit

SHPËRNDAJE

Kuvendi komunal i Buajnocit në mbledhjen e fundit ka emruar edhe ushtruesit e detyrave të drejtorëve të rinjë në ndërmarrjet publike dhe institucionet tjera ku themelues është Vetqeverisja lokale.

Pjesa dërmuese e drejtorëve vetëm se i kanë marrë detyra e reja dhe kanë filluar menaxhimin në postet ku janë emruar.

Edhe Barnatorja e qytetit nga sot do të menaxhohet nga një kuadër I ri, energjik dhe me përkushtim që këtë inistituciona ta qoj përpara sa I përket prmirësimin dhe shërbimit ndaj qytetarëve.

Naser Asani në mandatin e ardhshëm do të jetë drejtues I Barnatores së qytetit.

A sani këtë post e ka pranuar me shumë dëshirë dhe premton se do të jap maksimumin në avansimin e shërbimit të barnatores për qytetarët e komunës së Bujanocit.