Ballina LUGINA Organizata QARG realizon bashkëbisedim me gratë ndërmarrëse.

Organizata QARG realizon bashkëbisedim me gratë ndërmarrëse.

SHPËRNDAJE

“Women4Woman” ose Gratë për gruan ishte tema e takimit të sotëm e që mblodhi disa gra në ambientet e Hotel Rozafës për të diskutuar rreth sfidave dhe arritjevenë fushveprimin e tyre. Mjafton një nismë e vogël për të arrit hapa edhe më të mëdhenj.


Nuk ka aspak dilema se një grua me potencialet që posedon të arrij suksese në çdo synim apo përpjekje që ajo bën, andaj mjafton vetëm motivi dhe përkrahja që çdo grua të realizoj idet dhe qëllimet e saj u tha ndër të tjerat në takimin e sotëm të realizuar nga Organizata QARG ( Qendra per Avancimin e te rinjve dhe grave), e cila per qellim ka per promovimin e grave ne biznes dhe mbeshtetjen qe ato mund te japin per grate tjera. Projektin në fjalë fananciarisht është mbështetur nga Komuna e Bujanocit në kuadër të konkursit piblik për financimin e shoqërive civile.