Ballina Aktuale Deputetja Beqiri kërkon rritjen e buxhetit për qeverisjen lokale në Bujanoc (Video)

Deputetja Beqiri kërkon rritjen e buxhetit për qeverisjen lokale në Bujanoc (Video)

SHPËRNDAJE

Deputetje shqiptare në Parlamentin e Serbisë, Nadije Beqiri në seancën e fundit ka kërkuar mes tjerash rritjen e buxhetit për qeverisjen lokale në Bujanoc.

Ajo theksoi në 10 vitet e fundit transferi nga niveli qendrorë nuk është rritur dhe se në vitin 2020 ishte 391 milion dinarë ndërsa kërkoi në parlament që kjo në vitin 2021të rritet për 20%. Deputetja Beqiri, përmendi edhe nevojën e financimit të dy projekteve në komunën e Bujanocit, rekonstrumimin e shtëpisë së shëndetit në Bujanoc dhe objektin e shkollës filllore “Sami Frashëri” në Luçan.

https://www.youtube.com/watch?v=P_-5MtIB-Bg