Ballina Aktuale Këshilli Komunal aprovon propozim buxhetin për vitin 2021

Këshilli Komunal aprovon propozim buxhetin për vitin 2021

SHPËRNDAJE

Në mbledhjen e sotme të Këshillit Komunal të komunës së Bujanocit, anëtarët e Këshillit komunal njëzëri votuan propozim buxhetin për vitin 2021. Buxheti për vitin 2021 kap vlerën prej 1.298.000.000,00 dinarëve.

Për vitin 2021, ndër të tjera janë paraparë investimet në infrastrukturën rrugore, që përveç përmirësimit të kushteve të qytetarëve, do të ndikojë edhe në zhvillimin direkt apo indirekt ekonomik, në bujqësi, zhvillim ekonomik, aftësim profesional, si dhe përkrahjen financiare të mediave, klubeve sportive, shoqatave kulturore artistike, organizatave joqeveritare, etj.

Në pikat tjera të rendit të ditës janë aprovuar edhe programet e ndërmarrjeve publike.