Ballina Aktuale Zyra për të rinjë në Bujanoc nga java e ardhshme fillon me...

Zyra për të rinjë në Bujanoc nga java e ardhshme fillon me realizimin e projekteve

SHPËRNDAJE

Cdo vend padyshim se ardhmërin e ka në rini, çdo përkrahje ndaj tyre është investim për një të ardhme më të mirë.

Kët po e bënë edhe zyra për të rinjë në Bujanoc e cila tashmë ka edhe kordinatorin e sajë të ri Arbnor Sadriun, një frym e re, me energji dhe vullnet për të mbështet planet dhe idet e të rinjëve të vendit tonë.

 Arbnori përgjat bisedes na shpalozi edhe disa projekte të cilat do të fillojnë nga java e ardhshme.

Nga data 24 dhjetorë do të fillojë kursi i gjuhës angleze dhe gjithashtu kurset tjera për matematike, informatikë dhe do të u jepet hapsirë edhe grupeve të cilët kanë interes për lexim.

Dera e zyrës për të rinjë është e hapur për të gjithë ata që duan të japin kontributin e tyre me aktivitete të ndryshme qoft me karakter edukativ, humanitarë apo kulturorë shtoi kordinatori Sadriu.