Ballina Aktuale Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ofron mbështetje aktiviteteve në Zyrën...

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ofron mbështetje aktiviteteve në Zyrën për të rinjë

SHPËRNDAJE

Sot ishte nder dhe rrespekt që ta mirëpresim kryetarin e komunës Nagip Arifin në zyrën për të Rinjë në Bujanoc.

Prezantuam disa nga projektet nga aktivistat e zyrës të cilët janë të gatshëm në çdo kohë të kyçen në organizime nga më të ndryshmet, projekte të cilat do t’i implementojmë në ditët në vijim.

Gjithashtu Medina Mustafa prezantoi projektin tema: Narkomania dhe higjena mentale, thuhet në postimin e Zyrës për të Rinjë.