Ballina Uncategorized OJQ- Iniciativa qytetare realizon aksion në kuadër të 22 Prillit, Ditës së...

OJQ- Iniciativa qytetare realizon aksion në kuadër të 22 Prillit, Ditës së Tokës

SHPËRNDAJE

Dita e Tokës: Aksioni i mbjelljes së pemëve në oborret e shkollave të mesme në Bujanoc Sot, u mbollën tetë drunj të llojit plep në oborret e Shkollave të Mesme “Sezai Surroi” dhe “Sveti Sava” në Bujanoc, me rastin e Ditës së Tokës, më 22 Prill, ndërkaq qëllimi i këtij aktiviteti ishte të tregojmë rëndësinë e ruajtjes së ambientit ku jetojmë dhe ngritja e vetëdijes ekologjike.

Drunjët i mbollën nxënësit e këtyre shkollave në bashkëpunim me profesorët dhe stafin administrativ të shkollës, andaj shfrytëzoj rastin të falënderoj të gjithë ata që mundësuan realizimin e këtij aksioni – tha Koordinatori i Iniciativës Qytetare Amir Aliji. Ky aktivitet u realizua nga Iniciative Qytetare në Beograd me mbështetjen financiare të People in Need në Serbi.