Ballina Aktuale Artan Ibishi pjesëmarrës në festivalin Shkupi UP Fest – Stand Up Comedy

Artan Ibishi pjesëmarrës në festivalin Shkupi UP Fest – Stand Up Comedy

SHPËRNDAJE

Këtë vit është mbajtur edicioni i dytë i festivalit të Stand Up Comedy – Shkupi Up Fest, në Teatrin Popullor të Maqedonisë.

Organizatorët e këtij festivali Visar Etemi dhe Besfort Dulatahu shprehën tepër të kënaqur sepse ky festival po merë kahjen e duhur dhe vit pas viti po bëhet edhe më madhështor.

Për dy netë rreshtë më datë 20 dhe 21 shkurt ky festival grumbulloi shumë artistë nga gjithë trojet shqiptare, nuk mungoi as Presheva të cilën e prezentoi aktori i Teatrit të Qytetit Artan Ibishi.

Artan Ibishi në natën e dytë u ngjitë në sken me Stand Up e tij para publikut Shkupian i cili u mirëprit me duartrokitje. Ai për disa minuta mbajti pezull pubikun me të qeshura dhe batuta.

Pas performancës aktori Preshevar mori lëvdata për paraqitjen e tij, ku disa koleg e cilësuan si ndër më të mirin si supriza apo risia e këtij festivaili.

Për mua është hera e parë që po marë pjesë në një festival kaq madhështor sic është festivai i Stand Up Comedise të mbajtur në Shkup të cilën për mua ka qenë privilegj dhe njëherit edhe një përgjegjësi e madhe të prezentohesh i vetëm në sken para një publiku të mrekullueshëm shkupian u shpreh aktori Preshevar.

Ai gjithashtu tha se është mirënjohës dhe falenderues ndaj organizatorëve për ftesën e bërë që këtë vit Presheva mos të mbetet jashtë këtij festivali, ai nuk la anash pa i falenderu edhe kolegët e vetë që e përkrahën dhe e mbështetën.