Ballina Aktuale Dr.Burhan Halili zgjidhet kryetar i ri i degës së PVD-së në Bujanoc

Dr.Burhan Halili zgjidhet kryetar i ri i degës së PVD-së në Bujanoc

SHPËRNDAJE

Dega e Partisë për Veprim Demokratik në Bujanoc, gjatë pasdites së sotme ka mbajtur Kuvendin zgjedhor, në të cilin janë zgjedhur strukturat e reja drejtuese të PVD-së për Bujanoc.

Në ketë kuvend zgjedhor të PVD-së, me shumicë votash, kryetar dege u zgjodh dr.Burhan Halili, ndërsa për sekretar Ismail Pajaziti.

Gjithashtu, në ketë kuvend, u zgjodhën edhe katër nënkryetar dege; Xhemila Hasani, Lemane Mustafa, Selami Mustafa dhe Galip Beqiri.

Me organizimin dhe mbajtjen e Kuvendit, Dega e PVD-së në Bujanoc ka përfunduar procesin e saj të rregullt zgjedhor.