Ballina Aktuale Përurohet objekti i ri i Universitetit Internacional të Novi Pazarit dega në...

Përurohet objekti i ri i Universitetit Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë

SHPËRNDAJE

Ditën e diel në Preshevë u përurua objekti i ri  të “Universitetit Internacional të Novi Pazarit dega në Preshevë”. Në event ishin të ftuar shumë përfaqësues institucional por dhe profesor nga vendi dhe rajoni. 

Pas një pune sistematike disa vjeçare të koordinatorit Kujtim Sadriu, me bashkëpunëtorët e tij u arrit që në prani të mysafirëve të mbahet një ceremoni festive për arritjen e fundit të fillimit për hapësira të reja me dedikim arritjen e dijes dhe mësimnxënies. 

Një fjalim përshëndetës për të pranishmit folën koordinatori Kujtim Sadriu dhe bashkëfinancuesi Vullnet Rustemi, presidenti i Universitetit Internacional të Novi Pazarit dhe njëherit deputet popullor Muhamer Zukurliq, kryetari komunës, Shqiprim Arifi, Rektori Universitetit Sead Beqiroviq. Të gjithë këta folës para masës drejtuan mesazhe urimi, motivimi dhe inkurajimi për studentët dhe gjithë të rinjtë e Preshevës.

Ky objekt universitar sipas drejtuesve është hap konkret për rritjen cilësisë së punës arsimore.