Ballina Aktuale Është hapur rrugë e re në qytetin e Bujanocit (Foto)

Është hapur rrugë e re në qytetin e Bujanocit (Foto)

SHPËRNDAJE

Rruga e cila do të lidhë Shkollën e Mesme “Sezai Surroi” me qendrën e qytetit do të jetë një arterie e re e cila do ta lehtësojë funksionimin e përditshëm jo vetëm të banorëve të lagjës por edhe të nxënësve të kësaj shkolle.

Kjo rrugë e re është rezultat i një bashkëpunimi të mirë në mes të banorëve të kësaj lagje dhe Komunës së Bujanocit. Thuhet në faqen zyrtare të komunës së Bujanocit