Ballina Aktuale Mes brohoritjeve dhe duartrokitjes u përcjoll sot shfaqja për fëmijë ” Ëndrra...

Mes brohoritjeve dhe duartrokitjes u përcjoll sot shfaqja për fëmijë ” Ëndrra e përbashkët” në regji të Afeida Boriçit (FOTO)

SHPËRNDAJE

Mes brohoritjeve dhe duartrokitjes u përcjoll sot shfaqja për fëmijë ” Ëndrra e përbashkët” në regji të Afeida Boriçit.

Edhe pse ishin aktor amatorë ata përgjat lojës në skenë treguan aftësit e tyre duke dhuruar shumë emocion dhe të qeshura publikut më të dashur të vendit.

Ky projekt u realizua nën organizimin e organizatës ” Beyond ” ndërsa i mbështetur nga shërbimi i trupit kordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.