Ballina Aktuale Mbahet trajnim dy ditorë në Preshevë nga Enti për Punësim i Vranjës

Mbahet trajnim dy ditorë në Preshevë nga Enti për Punësim i Vranjës

SHPËRNDAJE

Enti për Punësim me përfaqësues të Filijales së Vranjës kanë mbajtur trajnim dy ditorë për “Zhvillim të ndërmarrësisë” Me ndjekjen e këtij trajnimi pjesëmarrësit do të çertifikohen, njëkohësisht do të përfitojnë të drejtën për të përfituar nga programi i subvencioneve për vetpunësim (hapjen e bizneseve të reja) për vitin 2020. Ky program do të financohet nga Enti për Punësim si dhe Komuna e Preshevës. Andaj inkurajojmë të gjithë pjesmarrësit në trajnim të rrinë në gatishmëri për të aplikuar me projekte konkrete në kohën kur thirjet do të happen, si dhe për çdo informatë shtesë të lajmërohen tek Enti, zyra në Preshevë.