Ballina Aktuale Rruga Kryesore në fshatin Tërrnoc ndriçohet me drita LED

Rruga Kryesore në fshatin Tërrnoc ndriçohet me drita LED

SHPËRNDAJE

Në kuadër të kompletimit të projektit për zëvendësimin dhe modernizimin e ndriçimit publik, është zëvendësuar me llampa LED edhe ndriçimi i rrugës kryesore në Tërnoc.

Komuna e Bujanocit për këtë vit ka paraparë edhe projektime të reja me anë të së cilave do të bëhet avancimi i ndriçimit publik edhe në vendbanimet tjera të komunës tonë. Shkruan në Facebook Faqja zyrtare e Komunës Bujanocit.

Përveç modernizimit, sistemi i ri i ndriçimit mundëson edhe uljen e shpenzimeve dhe kontrollimin e menaxhimin në formë elektronike të të gjithë sistemit të ri të instaluar.