Ballina Aktuale Partia Demokratike nominoi Nagip Arifin për kryetar të Komunës së Bujanocit

Partia Demokratike nominoi Nagip Arifin për kryetar të Komunës së Bujanocit

SHPËRNDAJE

Pas propozimeve të kandidatëve për Kuvend Komunal nga ana e nëndegëve të Partisë Demokratike, sot është mbajtur mbledhja e kryesisë ku u aprovua njëzëri lista e këshilltarëve të mundshëm komunal prej 41 kandidatëve dhe u aprovua unanimisht propozimi i kryesisë që kandidat për kryetar të komunës së Bujanocit të jetë Nagip Arifi.