Ballina Aktuale PVD nominon Driton Rexhepin për kryetar komune dhe Enver Ramadanin për kryetar...

PVD nominon Driton Rexhepin për kryetar komune dhe Enver Ramadanin për kryetar kuvendi të Komunës së Bujanocit

SHPËRNDAJE

Në mbledhjen e sontme të Degës së Partisë për Veprim Demokratik në Bujanoc, Driton Rexhepi, u nominua për kandidat për kryetar Komune të Bujanocit, derisa Enver Ramadani u nominua për kryetar të Asamblesë komunale të Bujanocit, të vlefshëm për zgjedhjet lokale të 26 prillit. Njoftimin mbi vendimin për dy kandidatët Driton Rexhepi për kryetar komune dhe Enver Ramadani për kryetar kuvendi, e ka bërë të ditur faqja zyrtare e PVD-së: Kuvendi i Degës së PVD-së në Bujanoc, në mbledhjen e mbajtur sot, ka emëruar Driton Rexhepin kandidat për kryetar të Komunës së Bujanocit dhe Enver Ramadanin kandidat për kryetar Kuvendi. Në prezencën e mbi 110 Kuvendarëve, në një atmosferë të jashtëzakonshme, Kuvendarët e Degës së PVD-së u zotuan për një angazhim të mirëfilltë dhe përkushtim të sinqertë në arritjen e objektivave të përgjithshme deri në fitoren e ardhshme të 26 Prillit. Të kalitur e formësuar mbi peshën e respektimit, mirëkuptimit, bashkërendimit e disiplinës.

Pra në frymën e PVD-ës nuk mund të jet ndryshe nga ajo që pritet. Mënyra më e mirë për të u rritur e për tu ngritur mes nesh e brenda nesh, po me ato synime dhe ideale, është vullneti për unitet. Mundësia për ta bërë këtë është në duart tona. Kjo është shpresa në zemrat tona. Kjo është e ardhmja në të cilën besojmë. Një vend që me të vërtetë fuqizon çdo shqiptar të përparojë. Kujtojmë se Driton Rexhepi dhe Enver Ramadani ishin dy kandidatët e mundshëm për kryetar komune, derisa në mbledhjen e sontme njëzëri u nominuan që të dy, respektivisht Driton Rexhepi për kryetar komune dhe Enver Ramadani për kryetar kuvendi të Bujanocit.