Ballina Aktuale Apel për qytetarët e komunës së Bujanocit!

Apel për qytetarët e komunës së Bujanocit!

SHPËRNDAJE

Enti për Shëndetësi Publike në Vranjë gjatë kryerjes së dezinfektimit në Bujanoc, ka vërejtur se në Bujanoc nuk respektohen dhe pjesërisht zbatohen masat mbrojtëse nga përhapja e pandemisë COVID-19.

Qytetarëve iu rekomandohet respektimi i këtyre masave:

  1. Që mos të grumbullohen në grupe të mëdha në qendër të Bujanocit, pra nuk lejohet të jenë bashk më shumë se dy persona në një vend,
  2. Që qytetarët të bartin maskat dhe dorëzat mbrojtëse,
  3. Që gjatë kohës së pritjes në radhë para bankave, farmacive, shitoreve të respektohet masa e mbajtjes së distancës prej së paku dy metra,
  4. Që t’i përmbahen masave të qëndrimit të personave në objektet e shitjes me pakicë për të cilën gjë duhet të kujdesen punëdhënësit.

Nga Komandanti i shtabit – Shaip Kamberi