Ballina Aktuale Vuçiq ka filluar konsultimet me listën shqiptare për formimin e Qeverisë së...

Vuçiq ka filluar konsultimet me listën shqiptare për formimin e Qeverisë së Serbisë

SHPËRNDAJE

Konsultimet për formimin e Qeverisë së Serbisë filluan sot me një takim midis Presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe përfaqësuesve të listës shqiptare “Alternativa Demokratike Shqiptare – Lugina e Bashkuar”.


Përfaqësuesit e listës shqiptare arritën në ndërtesën e Presidencës pak para orës 10, kurse takimi ka filluar në orën 10 të mëngjesit në ndërtesën e Sekretariatit të Përgjithshëm të Presidentit të Republikës