Ballina Aktuale Kryetari i komunës Nagip Arifi ka ftuar për të dytën her në...

Kryetari i komunës Nagip Arifi ka ftuar për të dytën her në takim drejtorët e institucioneve publike, shkollave dhe veprimtarive shoqërore

SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ka ftuar për të dytën her në takim drejtorët e institucioneve publike, shkollave dhe veprimtarive shoqërore, jemi duke e bërë përgaditjen e rishikimit të buxhetit për vitin 2020 theksoi kryetari Arifi, si dhe jemi duke bërë përgaditjet e fillimit të vitit shkollorë ku përgjat ditës po presim edhe urdhëresën nga ministria e arsimit kështu që do të veprojmë konform qëndrimeve të ministrisë për fillimin e vitit të ri shkollor.

Kryetari Arifi poashtu theksoi disa paknaqsi lidhur me tejkalimin e buxhetit në Shtëpin e shëndetit, barnatore e qytetit si dhe Shtëpin e Kulturës.

Kryetari Arifi është shprehur se po punohët në përmirësimin e gjendjes financiare të komunës, kështu që do të shqyrtojmë mundësin mbi pagesën e bursave studentore.