Ballina Aktuale Nga e hëna fillon punën tregu i gjelbërt dhe i kafshëve

Nga e hëna fillon punën tregu i gjelbërt dhe i kafshëve

SHPËRNDAJE

Është mbajt sot mbledhja e 4 e shtabit për situat të jashtëzakonshme ku fillimisht drejtoresha e pasqyroi situatën në të cilën ndodhemi sa i përket pandemis Covid-19 ndërsa më pas u liruan edhe disa masa sikurse hapja e tregut të gjelbërt dhe të kafshëve.

Keryetari Arifi porosit qytetarët që të jen të kujdësëshëm në respektimin e masave.

Vlen te ceket se ne 3 ditet e fundit jane regjistruar edhe 2 raste te reja ku numri i pergjithshem i te infektuarve ne komunen e bujanocit ka shkujar ne 184.