Ballina Aktuale Ekspozitë: Futbolli Preshevarë ndër vite.

Ekspozitë: Futbolli Preshevarë ndër vite.

SHPËRNDAJE

Në hapsirat e fushës sportive Arbi në Preshëvë është realizuar sot Ekspozitë kushtuar aktivistëve dhe kontribuesve të futbollit Preshevarë. Presheva përveçse në kulturë ajo edhe në sport ka dhën mjaft shembuj duke nxjerr talent të cilët po arrijnë suksese në vende të ndryshme nëpër Europë. Andaj sipas organizatorëve qèllimi i kësaj ekspozite ishte rikujtimi i gjeneratave të shkuara dhe motivimi i të rinjëve për të mbajt gjallë kët lloj sporti.