Ballina LUGINA Teatri i Qytetit të Preshevës po rihap dyert me premierën e...

Teatri i Qytetit të Preshevës po rihap dyert me premierën e shfaqjes “Paraja”

SHPËRNDAJE

Aktorët e Teatrit të Qytetit të Preshevës përsëri i ngjiten skenës për të vazhduar me provat e Komedisë” Paraja ” nga Ray Cooney , me regji të Ekrem Sopi, ass regjisë Afeida Boriçi. “Gjendja e pamdemis ndikoi mjaft negativisht për ne si Teatër pasi që ishim në ditët finale për tu paraqit me premirën e shfaqjes më të re “Paraja”, por ndodhi ashtu sikurse në gjithë globin dhe u desht të pauzojmë një kohë mjaft të gjatë, gjë që na kushtoi neve si ekip por prap se prap unë po besojë që me një bashkpunim aq të siqert të arrijme me kohë sikurse me premierën ashtu edhe në përgaditjet e festivalit “Ditët e Komedisë Shqipe” i tha kështu portalit Hanapress, regjisorja Afeida Boriçi-Mehmeti duke shtuar se jemi në kontakt me shumë teatro nga Shqipria, Kosova e Maqedonia për mbajtjen e festivalit por ende nuk kemi diçka konkrete pasi që kët vitë kemi situat më ndryshe kur dihet se ende jemi në gjendje pandemie dhe gjithëçka varet nga rrethanat të cilat krijohen ditëve në vijim theksoi regjisorja Mehmeti, duke përfunduar se uroj që të kemi situat stabile dhe të realizojmë të gjitha përgaditjet sepse ndoshta këtë vitë mëshum se çdoher ka nevoj publiku për diçka të bukur apo pozitive siç është arti.